My home Earth, Α' - Β' δημοτικού!

Το ξέρατε, μικροί μου φίλοι, ότι στις 22 Απριλίου ήταν η μέρα της Γης;;; θέλετε να δώσουμε και εμείς μέσα από το μάθημά μας των Αγγλικών μια μικρή μάχη για να σώσουμε τη Γη; Είναι το σπίτι μας, έτσι δεν είναι; Και ποιος θα φροντίσει το σπίτι μας; Εμείς βέβαια και ειδικά εσείς τα παιδιά που έχετε τη δύναμη να κάνετε τον κόσμο μας πιο όμορφο!!!

🌳🌴🌲Έχω ένα τραγουδάκι για εσάς... Ένα μήνυμα για το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τη Γη να ανασάνει βαθιά!!! Ακούστε και δείτε προσεκτικά! Μπορείτε να μαντέψετε τι σημαίνουν οι λεξεις:
🤔🤔🤔Plant, water, flower, tree, fruit, food, oxygen, Earth? Κοιτάζω στο λεξικό μου για βοήθεια ή ρωτώ τα μεγαλύτερα αδέρφια μου ή τους γονείς μου... Στέλνω τις απαντήσεις μου στο marianna.tsiatoura@gmail.com ή με μήνυμα στο e-class... 

https://youtu.be/6wAJ8vuhLGA

🌍🌎🌏Ακούω μερικά τραγουδάκια ακόμα που θα μου δώσουν ιδέες για φτιάξω τη δική μου αφίσα (poster)! Ζωγράφισε / κάνε ένα κολάζ από φωτογραφίες και γράψε το δικό σου μήνυμα για τη Γη!!! Ξέρεις ήδη πού να στείλεις τις δημιουργίες σου και ανυπομονώ να τις δω!!!

https://youtu.be/BP-yCd2qLxo

https://youtu.be/yfhyXx1kCz0

Comments

Popular posts from this blog

Like / don't like, Γ' δημοτικού!

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Α κ Β δημοτικου

Healthy eating and diet, Γ' κ Δ' δημοτικού!